Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Az év utolsó szakaszában a fény ébredésének csodája rejlik. Lehetőségünk van ráeszmélni fájdalmaink legmélyebb okára és összeszedve meggyógyított lélekrészeinket, felébreszteni magunkban a tudást, mely erőnk záloga.

Ehhez az erőhöz a megérzéseink adják az alapot és a bölcsességünk adja a hozzáférést. Többé már nem uralhat minket félelem, hanem a szeretet jogán, egységben a természettel, úgy élhetünk a világban, hogy közben nem kell a világé lennünk…

Minden lélegzet, melyet ezzel a tudással veszünk, megerősíti kapcsolatunkat a belső fénnyel és ezzel a biztos összeköttetéssel, képes rajtunk keresztül kiáramolni a kegyelem a világba. Mert aki már nem fél, az nem kárhoztat mást a démonaiért, hanem áldást kérve a jobb megvalósulásért, segítő kezet nyújt és nem számolgatja azt, hogy vajon megéri e.

Lehet számtalan módja a gyógyulásnak és mindig a szívünk jelzi azt, hogy még a jó irányban haladunk e. Ne gondoljuk azt, hogy ami nálunk bevált, az másnál is jó lesz. Hagyjuk, hogy mindenki maga döntse el azt, hogy mi válik a hasznára.

Vegyük észre azt, hogy aki folyton másoknak akar kéretlen tanácsokat adni, annak bizony lenne mit a saját háza táján sepregetni, de könnyebbnek tűnik mást felügyelet alá vonni. Ennek a visszautasításához, viszont muszáj erős énvédelmet kialakítani, mert csak így halljuk meg saját vezettetésünket. Ha ezt tudjuk tartani, mert megadjuk a saját érzéseinknek a kellő tiszteletet, akkor másoktól is meg fogjuk kapni ugyanezt.

Higgyünk saját magunkban, a saját szívünkben, lelkünk útmutatásaiban és így talán hamarabb megélhetjük azt, amire igazán vágyunk.

Szép napokat!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A vad oldalad

Mindennek helye van és ideje. A legnehezebb pedig az, hogy ezt a fajta szinkronicitást működtetni tudjuk az életünkben. Ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnénk, mindig gondolkodjunk el a miérteken.

Minden jó, ha jó a vége

Életünk ege sokszor lehet felhős vagy esős, de mindig kitisztul a fejünk, ha a dolgok mélyére nézünk. A végkimenetel kedvező voltát az teremtheti meg, ha felelősséget vállalunk azért, amit eddig

Élvezd az életed!

Az öröm, csak akkor tud hatni, ha a fájdalmakat már le tudod rakni. Minden nehézség helyére új élményeket hívhatsz be és ha az elején ez még nem is önfeledt, a

Túl gyorsan lapoz az élet?

Van úgy, hogy a veszteségeink úgy letaglóznak minket, hogy cselekvésképtelenség lesz úrrá rajtunk. Ilyenkor csak azt látjuk, hogy mások milyen gyorsan haladnak, mi pedig nem jutunk egyről a kettőre. Ennek