Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A vörös energia határozza meg többek között azt is, hogy milyen párkapcsolati minőséget tudunk működtetni a magánéletben. Akinek itt elakadása van, annak elakadása van minden másban is, amit a vörös téma jelent. Ide tartozik a pénz, a bizalom, a biztonság, az életenergia, a szeretet stb.

Ezek, az emberi élet alapjai és ha ezek nem működnek, akkor a boldog élet megtapasztalása, álomszinten marad. Ezért fontos az, hogy tudatosan éljük az életünket, hiszen akkor nem kell olyan kérdésekkel szembesülnünk, hogy: „Miért történik ez velem?”

Mivel nem csak úgy történnek a dolgok, hanem minden a döntéseink következménye. Amíg ennek a felelősségét nem vállaljuk fel, addig nem igazán tapasztalhatjuk meg a változások pozitív oldalait. Hiszen aki nem tesz erőfeszítéseket a saját sorsát érintően, hanem másoktól várja a megoldásokat, az folyamatos csalódásban részesül.

Ennek egyszerű oka pedig az, hogy senki sem tudhatja egész pontosan azt, hogy mi magunk mire és miként vágyunk igazán. Már csak ezért is jobb, ha a saját kezünkbe vesszük a dolgainkat és a szívünkbe vessük a következőket:

Az életem ajándék és én minden egyes nap felfedezem, hogy ez mekkora érték!

Szép napot!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A szeretet ereje

Az erő, akkor nyilvánul meg, amikor a nehézségeken sikerül úgy felülkerekednünk, hogy közben nem sértünk meg senkit és mi sem sérülünk a kelleténél jobban. Aki önmagát elfogadja, az könnyedén boldogul

Rose Pink Pomander

2023. október 14-én születettIdén október 14- én gyűrű alakú napfogyatkozás szelte át Észak-, Közép- és Dél-Amerikát. Napfogyatkozás a Mérlegben, amely felkér bennünket, hogy tekintsük át kapcsolatainkat, figyeljük meg a negatív viselkedési mintákat,

A vad oldalad

Mindennek helye van és ideje. A legnehezebb pedig az, hogy ezt a fajta szinkronicitást működtetni tudjuk az életünkben. Ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnénk, mindig gondolkodjunk el a miérteken.

Istennői minták

Minden nőben él egy Istennő és nem mindegy, hogy ennek a tudatában vagyunk e. Épp úgy, ahogy a múzsák sem egyformák, ezek az archetipikus minták is különbözőek. Más képességekkel, érdeklődéssel