Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A vörös energia határozza meg többek között azt is, hogy milyen párkapcsolati minőséget tudunk működtetni a magánéletben. Akinek itt elakadása van, annak elakadása van minden másban is, amit a vörös téma jelent. Ide tartozik a pénz, a bizalom, a biztonság, az életenergia, a szeretet stb.

Ezek, az emberi élet alapjai és ha ezek nem működnek, akkor a boldog élet megtapasztalása, álomszinten marad. Ezért fontos az, hogy tudatosan éljük az életünket, hiszen akkor nem kell olyan kérdésekkel szembesülnünk, hogy: „Miért történik ez velem?”

Mivel nem csak úgy történnek a dolgok, hanem minden a döntéseink következménye. Amíg ennek a felelősségét nem vállaljuk fel, addig nem igazán tapasztalhatjuk meg a változások pozitív oldalait. Hiszen aki nem tesz erőfeszítéseket a saját sorsát érintően, hanem másoktól várja a megoldásokat, az folyamatos csalódásban részesül.

Ennek egyszerű oka pedig az, hogy senki sem tudhatja egész pontosan azt, hogy mi magunk mire és miként vágyunk igazán. Már csak ezért is jobb, ha a saját kezünkbe vesszük a dolgainkat és a szívünkbe vessük a következőket:

Az életem ajándék és én minden egyes nap felfedezem, hogy ez mekkora érték!

Szép napot!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Lélektükör

Lelkedben tükröződik szíved valósága és ahhoz, hogy ez a valóság minél szebb lehessen, neked kell tenned. Minden választás, döntés arról, hogy mire tartod érdemesnek magad. A jobb élet varázsa abban

Adj hálát azért amid van

Ritkán vesszük észre, hogy mennyi mindent elértünk már és hogy mennyi mindenen túl vagyunk már. Természetes, hogy mindig lehetne jobb is, de tanuljuk meg értékelni azt az utat is, amit

A vad oldalad

Mindennek helye van és ideje. A legnehezebb pedig az, hogy ezt a fajta szinkronicitást működtetni tudjuk az életünkben. Ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnénk, mindig gondolkodjunk el a miérteken.

Azt sem tudod, hogy merre vagy arccal előre?

Mindenkinél előfordulhat az, hogy annyira feltorlódnak a történések, amelyek általában nem pozitívak, hogy besokkalunk tőlük. Van, aki a végsőkig kitart és fogcsikorgatva is teszi a dolgát, de a többség nem