ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A melegebb éghajlaton élő emberek abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy a Nap éltető erejét sokkal többször élvezhetik, mint mi. A fény táplál és optimistává tesz, a tenger közelsége pedig állandó elengedésben tud tartani minket. A víz végtelenséget idéző látványa megteremti azt a hangulatot, ahol az érzékiség könnyen fel tud ébredni. A temperamentum így adódik hozzá ahhoz a belső késztetéshez, ami átsugárzik egy lehunyt szempillantáson is. A pillangó, mint szimbólum a változás és átlényegülés ígéretét hozza el, hogy ami mélyen rejtve van, azt meg tudjuk osztani azzal, akit érdemesnek tartunk rá. A szárnyakon található arany pedig azt a kegyelmet közvetíti, hogy csak a döntésünk választ el minket az önbecsülés megélésétől.

A kép arról a kapcsolódásról szól, ahol a nőiség, mint érték van jelen és amivel szégyenérzet és bűntudat nélkül eggyéválhatunk, ritmust és dallamot varázsolva a saját életünkbe.

A kép adatai: 38 x 46 cm, akril és füstfólia, 25 000.-Ft, azaz huszonötezer

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Megérdemelt csoda

Lehet, hogy az örömteli tevékenységeink listája még üres vagy rövid vagy teljesíthetetlen, de mégis törekedjünk rá, hogy rendelkezzünk vele. Amikor nagyon nagy a baj, akkor a figyelmünket el kell kezdeni

A vad oldalad

Mindennek helye van és ideje. A legnehezebb pedig az, hogy ezt a fajta szinkronicitást működtetni tudjuk az életünkben. Ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnénk, mindig gondolkodjunk el a miérteken.

A pihenés ereje

Szokásaink kialakítják a napunk és meghatározzák azt, hogy hosszútávon mit érünk el. Ha kellő figyelemmel gondoskodunk a saját igényeinkről, akkor olyan hatékonyságra teszünk szert, amivel a határ tényleg a csillagos