Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Amikor rájössz, hogy mi az vagy ki az, aki az életedben ködösít, hogy mi az, ami önfeledt nevetésed beárnyékolja vagy ami annyira fáj, hogy te magad nem nézel rá, akkor jön a gyógyulás. A kibírhatatlan veszi rá az embert arra, hogy a boldogságát szüntelen kutassa.

Ilyenek vagyunk, ha jól vagyunk, annyit nem gondolkodunk és nem törekszünk annyira, mint amikor ég a lábunk alatt talaj. Sebaj! Jobb később felébredni, mint soha, hisz mindig van mit tenni, az élet tesz róla, hogy ne unatkozzon az emberfia.

Itt is fontos a rendszer, ne higgyük azt, hogy elég csak egyszer tennünk valamit magunkért, mert sajnos így nem lesz tartós eredmény. Viszont szinte mindegy, hogy miből nyerünk az élethez elég erőt, a lényeg, hogy a törődés folyamatos legyen. Még az is mindegy, hogy heti vagy havi alkalmakról van szó, csak az a fontos, hogy ne maradjon ki egy sem.

Lényünk, csodálatos összetettségű rendszer, fizikai, szellemi és lelki értelemben. Az összehangolás rejti azt a kódot, ami minden emberben egyedi, akár az ujjlenyomat vagy a DNS. Amikor ezt megtaláljuk, az olyan, mint a St.Grál, ezért is vágyik rá mindenki. Csak éppen arra nem jöttek rá, hogy mindenki számára van egy egyedi Grál, amihez csak ő fér hozzá, ezért is kár a másét hajkurászni tovább…

Az egyediség kincs, soha nem volt és nem is lesz senki, aki pontosan olyan, mint mi és ha tudjuk, hogy milyen régi az emberiség, akkor látjuk csak meg, hogy milyen végtelen a sokszínűség és a bőség. Ezért olyan fontos, hogy az életünkben ne legyen túl sok árnyék, mert amit nem látunk, attól félve remegünk, amről nem tudunk, arról a lehető legrosszabbat gondoljuk, mert sajnos az emberiség erre van hangolva.

Szerencsére, ezekben az időkben messzebbre ér le a Fény és kis lépésektől is beindul a nagy Egész. Fontos, hogy lássunk, ne csak a külsőségeket, hanem azt is, amit a szívünkbe rejtettünk, mert pont most van itt az ideje, hogy végre elővegyük ezt a bölcsességet és bárhol vagyunk bárkik között, integráljuk be.

Ha ehhez nem látod a lehetőségeket, az Svt és az Aura soma is segítségedre lehet. Addig is szép napokat!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Halhatatlan remény

A kiégés legfontosabb tünete az, ha már nem remélünk semmit az élettől. A vágy az, ami mozgatja az embert és ha ez eltűnik, akkor szó szerint halottá válunk. Hiába élünk

A gyógyulás kapuja

Az Aura soma, egy olyan színterápiás rendszer, mely megnyitja a kapukat az egyensúly és a mélyebb szimtű gyógyulás felé. Eltitkolt részeink tudatosságba emelésével elérhetjük azt, hogy amit már felismerünk, nem

Újjászületés

Bármi is törte meg életed természetes áramát, leleked ilyenkor túlélő üzemmódra vált át. Minden elszenvedett pofon, nyomot hagy az arcon és ha nem is marad heg utána, óvatosabbá válsz általa.

Kibontakozó nőiesség

Fontos szükséglet az, hogy olyannak szeressük magunkat, amilyenek vagyunk és nem olyannak, amilyenek szeretnénk lenni vagy amilyennek mások szeretnének látni minket. Az első két üveg, arról mesél, hogy milyen nehéz