Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Minden negatív érzés elnehezíti annak a lehetőségét, hogy a boldogságunk kézzelfoghatóvá váljon.

Ezért fontos az, hogy a bűntudattól, önostorozástól avagy mások hibáztatásától megszabaduljunk.

Hiszen minden bűn, bűnhődésért kiált, ami a legtöbbször fájdalom formájában jelentkezik.

Az élet árama, csak nehezékek nélkül tud áramolni. Ezeknek a nehezékeknek az eltüntetésére szolgál a megbocsátás, mint lehetőség. Persze ezzel nem másokat mentünk fel, hanem magunkat emeljük fel abból a gödörből, ahová kerültünk, bárki és bármi miatt.

A jelen pillanat, szerencsére a múltnál is erősebb és ez teremt számunkra esélyt arra, hogy olyan irányba tereljük az életünket, ami sokkal több jót tartogat!

Az Aura soma, a színek nyelvén keresztül mutatja meg nekünk lelkünk vívódásait. Az egyensúlyüvegek használatával pedig, belső világunk egyre jobban láthatóvá válik a fizikai síkon is, hiszen a megértés frekvenciái, új megéléseket tesznek elérhetővé a számunkra.

A Color somatic a testünk feltöltődését segíti, hogy a kellő erővel rendelkezzünk. Általa megtudhatjuk azt is, hogy milyen érzelmi történetek vannak az egyes testrészeinkben letapadva. Ezek felismerése pedig elősegíti a gyógyulásukat.

A Spirituális választerápia pedig olyan konkrét tervet ad a számunkra, amit bátran követhetünk. Felfedi erősségeinket, blokkjainkat és azokat a programjainkat, amiket úgy működtetünk, hogy már rég nem szolgálják az érdekeinket.

Az érintésterápiák és a konzultációk összessége adja ki azt, amit spirituális mentorálásnak hívok. Ha felkeltettem az érdeklődésedet és haladnál, akkor hívj bátran! Kérlek vedd figyelembe, hogy a kezelések alatt nem tudom felvenni a telefont, de aki hagy egy pár szavas üzenetet, hogy mire jelentkezne, azt mindig visszahívom. Köszönöm a megértést!

Szép napokat mindenkinek!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Teremtés belső képekkel

Mindenki ismeri a mondást, miszerint „amint fenn, úgy lenn”. Ennek a gyakorlati haszna az, ha alkalmazzuk annak a lehetőségét, hogy amit benn elképzelünk, az kívül is látszódni fog. Persze ehhez

Életed romantikus filmbe illő?

Mindannyian álmokkal telve élünk, de sajnos, a hétköznapok sodrásában az is kiderül, hogy milyen keveset váltunk valóra belőlük. Mindenkinél más okból születik meg a lemondás alkonya, ami aztán az élet

Élj, mint hal a vízben!

Napi feszültségeink feloldásához egyszerű technikákat is alkalmazhatunk. Ilyen a séta, a kertészkedés, a koncentrált légzés, az alkotó tevékenységek, a sport és még sorolhatnánk. A hangsúly, a rendszerességen van. Persze az

A munka oroszlánrésze még hátra van…

Minden Újhold az újrakezdésről, valami elindításáról szól. Az,hogy a mai, még az Állatok királyának a jegyében is áll, extra áldás. Miért érdemes figyelembe venni a természet jelenségeit? Egyszerűen azért, mert