ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Minden negatív érzés elnehezíti annak a lehetőségét, hogy a boldogságunk kézzelfoghatóvá váljon.

Ezért fontos az, hogy a bűntudattól, önostorozástól avagy mások hibáztatásától megszabaduljunk.

Hiszen minden bűn, bűnhődésért kiált, ami a legtöbbször fájdalom formájában jelentkezik.

Az élet árama, csak nehezékek nélkül tud áramolni. Ezeknek a nehezékeknek az eltüntetésére szolgál a megbocsátás, mint lehetőség. Persze ezzel nem másokat mentünk fel, hanem magunkat emeljük fel abból a gödörből, ahová kerültünk, bárki és bármi miatt.

A jelen pillanat, szerencsére a múltnál is erősebb és ez teremt számunkra esélyt arra, hogy olyan irányba tereljük az életünket, ami sokkal több jót tartogat!

Az Aura soma, a színek nyelvén keresztül mutatja meg nekünk lelkünk vívódásait. Az egyensúlyüvegek használatával pedig, belső világunk egyre jobban láthatóvá válik a fizikai síkon is, hiszen a megértés frekvenciái, új megéléseket tesznek elérhetővé a számunkra.

A Color somatic a testünk feltöltődését segíti, hogy a kellő erővel rendelkezzünk. Általa megtudhatjuk azt is, hogy milyen érzelmi történetek vannak az egyes testrészeinkben letapadva. Ezek felismerése pedig elősegíti a gyógyulásukat.

A Spirituális választerápia pedig olyan konkrét tervet ad a számunkra, amit bátran követhetünk. Felfedi erősségeinket, blokkjainkat és azokat a programjainkat, amiket úgy működtetünk, hogy már rég nem szolgálják az érdekeinket.

Az érintésterápiák és a konzultációk összessége adja ki azt, amit spirituális mentorálásnak hívok. Ha felkeltettem az érdeklődésedet és haladnál, akkor hívj bátran! Kérlek vedd figyelembe, hogy a kezelések alatt nem tudom felvenni a telefont, de aki hagy egy pár szavas üzenetet, hogy mire jelentkezne, azt mindig visszahívom. Köszönöm a megértést!

Szép napokat mindenkinek!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A szeretet ereje

Az erő, akkor nyilvánul meg, amikor a nehézségeken sikerül úgy felülkerekednünk, hogy közben nem sértünk meg senkit és mi sem sérülünk a kelleténél jobban. Aki önmagát elfogadja, az könnyedén boldogul

Nőiességed színei

A színek, a fény azon megnyilvánulási formái, melyet a lehető legkönnyebben beilleszthetünk a hétköznapjainkba. Nem véletlenül vonzódunk bizonyos színekhez és nem véletlenül utasítunk el néhányat. Ráadásul annak is van jelentősége,

Telihold Meditáció

Szeretettel várlak, ha úgy érzed készen állsz elengedni a szenvedést és végre helyet szeretnél adni annak a boldogságnak, amit az élet jelent! Minden fájdalom, amivel találkozunk, arra szólít minket, hogy