Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Minden negatív érzés elnehezíti annak a lehetőségét, hogy a boldogságunk kézzelfoghatóvá váljon.

Ezért fontos az, hogy a bűntudattól, önostorozástól avagy mások hibáztatásától megszabaduljunk.

Hiszen minden bűn, bűnhődésért kiált, ami a legtöbbször fájdalom formájában jelentkezik.

Az élet árama, csak nehezékek nélkül tud áramolni. Ezeknek a nehezékeknek az eltüntetésére szolgál a megbocsátás, mint lehetőség. Persze ezzel nem másokat mentünk fel, hanem magunkat emeljük fel abból a gödörből, ahová kerültünk, bárki és bármi miatt.

A jelen pillanat, szerencsére a múltnál is erősebb és ez teremt számunkra esélyt arra, hogy olyan irányba tereljük az életünket, ami sokkal több jót tartogat!

Az Aura soma, a színek nyelvén keresztül mutatja meg nekünk lelkünk vívódásait. Az egyensúlyüvegek használatával pedig, belső világunk egyre jobban láthatóvá válik a fizikai síkon is, hiszen a megértés frekvenciái, új megéléseket tesznek elérhetővé a számunkra.

A Color somatic a testünk feltöltődését segíti, hogy a kellő erővel rendelkezzünk. Általa megtudhatjuk azt is, hogy milyen érzelmi történetek vannak az egyes testrészeinkben letapadva. Ezek felismerése pedig elősegíti a gyógyulásukat.

A Spirituális választerápia pedig olyan konkrét tervet ad a számunkra, amit bátran követhetünk. Felfedi erősségeinket, blokkjainkat és azokat a programjainkat, amiket úgy működtetünk, hogy már rég nem szolgálják az érdekeinket.

Az érintésterápiák és a konzultációk összessége adja ki azt, amit spirituális mentorálásnak hívok. Ha felkeltettem az érdeklődésedet és haladnál, akkor hívj bátran! Kérlek vedd figyelembe, hogy a kezelések alatt nem tudom felvenni a telefont, de aki hagy egy pár szavas üzenetet, hogy mire jelentkezne, azt mindig visszahívom. Köszönöm a megértést!

Szép napokat mindenkinek!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
A szeretet ereje

Az erő, akkor nyilvánul meg, amikor a nehézségeken sikerül úgy felülkerekednünk, hogy közben nem sértünk meg senkit és mi sem sérülünk a kelleténél jobban. Aki önmagát elfogadja, az könnyedén boldogul

Adj hálát azért amid van

Ritkán vesszük észre, hogy mennyi mindent elértünk már és hogy mennyi mindenen túl vagyunk már. Természetes, hogy mindig lehetne jobb is, de tanuljuk meg értékelni azt az utat is, amit

A vad oldalad

Mindennek helye van és ideje. A legnehezebb pedig az, hogy ezt a fajta szinkronicitást működtetni tudjuk az életünkben. Ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnénk, mindig gondolkodjunk el a miérteken.

Női önbecsülés egyéni workshop

A nőiesség pozitív megélése, manapság igen sok akadályba ütközik. Ezek jobb megértésére megosztom benne a női fájdalomtest kialakulásának a történetét, hogy jobban ráláthassunk a folyamatra. Hiszen a történelem mindig tanít