Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

A megalázó és sértő érzelmi helyzetek, melyhez kapcsolódik a szégyenérzet, mély gyökeret ver a szívünkben. Ezeket rendkívül nehéz elengedni. Az ilyen történetek felülírásához elengedhetetlen egy másik perspektívát találni és élni az új lehetőségekkel.

Az üveg neve, Naplemente, árulkodik arról, hogy minden egyes nap végén számot vethetünk arról, hogy mennyire sikerült kihasználni azt a potenciált, amit minden nap magával hoz. Majd új nap és új lap jön, újra és újra.

Az üveg, a csakrakészlet tagja és a gyökércsakrához tartozik, így minden oda kapcsolódó témát felölel. Mint pl. a biztonságérzet, gondoskodás, fizikai jólét stb. Ha a második helyre választjuk ezt az üveget, akkor kihívásként jelenik meg ez a témakör.

Minden helyzetben van kegyelem, minden történetben van szeretet (még ha elferdült formában is) és mindent meg tudunk oldani, ha elköteleződünk a megoldás és az odavezető út mellett.

Szép napokat nektek!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Csak egy kis fény kell

Akinek jó szíve van, annak elég a morzsa is ahhoz, hogy hegyeket tudjon megmozgatni. Valójában kinek van jó szíve? Ha tudunk logikusan gondolkodni, akkor hamar rájövünk. Mindig annak, aki nem

Légy életed királynője!

Ha megragadunk abban a szerepkörben, amikor úgy látjuk, hogy mindenki kihasznál minket, akkor a „mártír” archetipikus mintája működik bennünk. Ez pedig a szakrális részünk egyik elakadása. Ilyenkor fel kell élszteni

Istennői minták

Minden nőben él egy Istennő és nem mindegy, hogy ennek a tudatában vagyunk e. Épp úgy, ahogy a múzsák sem egyformák, ezek az archetipikus minták is különbözőek. Más képességekkel, érdeklődéssel

Gyógyító krízis

Minden kimondott szó, melyről úgy véljük, hogy problémát okozunk, bármilyen furcsán hangzik, mégis gyógyítóan hat ránk. Hiszen mégha félünk is a konfrontációtól, de átéljük ezt a krízist, az megelégedettséget hozhat.