Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Ahhoz, hogy diadalt arathassunk a munkánkban vagy otthon, ahhoz az elméletek síkjáról a tettek mezejére kell lépni. Ebben a választási sorban az rajzolódott ki, hogy hiányzik az illetőnek az a saját tér, ahol a boldogulása kulcsa rejlik.

Az előtte álló akadály pedig az, hogy nem tud megküzdeni a szorongással, ami a félelmeinek a feldogozását jelenti. Sajnos igaz, hogy szembesülni a dolgokkal és annak látni, ami, valójában nagyon nehéz, viszont eredményes.

Tömören, ha sokáig félek, de nem foglalkozom vele, akkor szorongani fogok. Ha sokáig szorongok, de azzal sem foglalkozom, akkor pánikbeteg leszek. Tovább nem mondom inkább.

Ezért kiemelkedő fontosságú az, hogy minden stresszfaktort vegyünk komolyan és készítsünk tervet a kezelésükre. Ha a testünk tudja, hogy lesz ideje töltődni, akkor sokkal jobban bírja a terhelést, mint enélkül.

Az Aura soma segíti a mentális megkönnyebülést, mert a konzultációban arról beszélhetünk, ami legbelül igazán foglalkoztatja az embert. Az érintésterápiáknál a masszázs a nyirokrendszerre hat és konkrétan ki tudjuk mozgatni a testből azokat az anyagokat, melyek a méregtelenítésünket támogatják.

A Color somatic pedig, ami kranioszakrális alapú fogásokat és tartásokat tartalmaz, az érzelmeinkre van a legnagyobb hatással. A kezelés végére kisimulnak életünk hullámai és megtaláljuk saját erőnket, amivel végre megléphetjük azt, ami eddig nehézkesen vagy sehogyan sem tudtunk.

Várom szeretettel, ha úgy dönt, hogy a minőségi élethez ez is egy út!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Szeress jól!

A legtöbbször, sajnos túl sok időt szentelünk olyan dolgokra és személyekre, amik és akik nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Nem érdemes hiábavalóan várni és ezzel megakasztani a saját

Érzelmi gyógyulás

Ahhoz, hogy olyan életet éljünk, amilyet szeretnénk, elengedhetetlen az, hogy érzelmi sebeink gyógyultak legyenek. A napi diszharmónikus energiák feloldásához is bejáratott módszerek kellenek, ráadásul rendszeresen. A régi, feloldatlan traumáinkat pedig

Érzelmeid tengere

Amennyi időt szánok az érzelmeim értelmezésére, annak függvényében lesz nyugodt vagy viharos az életem tengere. Az új dolgok befogadásához, bizonyos régi mintáknak meg kell szűnniük. Ahogy egy teli szekrénybe is

Újjászületés

Bármi is törte meg életed természetes áramát, leleked ilyenkor túlélő üzemmódra vált át. Minden elszenvedett pofon, nyomot hagy az arcon és ha nem is marad heg utána, óvatosabbá válsz általa.