ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Ahhoz, hogy diadalt arathassunk a munkánkban vagy otthon, ahhoz az elméletek síkjáról a tettek mezejére kell lépni. Ebben a választási sorban az rajzolódott ki, hogy hiányzik az illetőnek az a saját tér, ahol a boldogulása kulcsa rejlik.

Az előtte álló akadály pedig az, hogy nem tud megküzdeni a szorongással, ami a félelmeinek a feldogozását jelenti. Sajnos igaz, hogy szembesülni a dolgokkal és annak látni, ami, valójában nagyon nehéz, viszont eredményes.

Tömören, ha sokáig félek, de nem foglalkozom vele, akkor szorongani fogok. Ha sokáig szorongok, de azzal sem foglalkozom, akkor pánikbeteg leszek. Tovább nem mondom inkább.

Ezért kiemelkedő fontosságú az, hogy minden stresszfaktort vegyünk komolyan és készítsünk tervet a kezelésükre. Ha a testünk tudja, hogy lesz ideje töltődni, akkor sokkal jobban bírja a terhelést, mint enélkül.

Az Aura soma segíti a mentális megkönnyebülést, mert a konzultációban arról beszélhetünk, ami legbelül igazán foglalkoztatja az embert. Az érintésterápiáknál a masszázs a nyirokrendszerre hat és konkrétan ki tudjuk mozgatni a testből azokat az anyagokat, melyek a méregtelenítésünket támogatják.

A Color somatic pedig, ami kranioszakrális alapú fogásokat és tartásokat tartalmaz, az érzelmeinkre van a legnagyobb hatással. A kezelés végére kisimulnak életünk hullámai és megtaláljuk saját erőnket, amivel végre megléphetjük azt, ami eddig nehézkesen vagy sehogyan sem tudtunk.

Várom szeretettel, ha úgy dönt, hogy a minőségi élethez ez is egy út!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
POSZEIDON

Megjelent az Aura soma rendszer legújabb darabja. Fogadjátok szeretettel és lentebb olvasható Mike Booth összefoglalása erről az új csodáról… Equilibrium B122Ragyogó Magenta / Lime ZöldSzületett: December 14-én 12:00 órakor /GMTElső

Eltitkolt valóság

Szembenézni azzal, ami igaz nem tartozik a legkönnyebb feladatok közé. Mégis ez az egyetlen út a megismerés felé. Szerencsére más utakon is elindulhatunk, de azért egyszer, amint készen állunk rá,

Telihold Meditáció

Szeretettel várlak, ha úgy érzed készen állsz elengedni a szenvedést és végre helyet szeretnél adni annak a boldogságnak, amit az élet jelent! Minden fájdalom, amivel találkozunk, arra szólít minket, hogy

Csak egy kis fény kell

Akinek jó szíve van, annak elég a morzsa is ahhoz, hogy hegyeket tudjon megmozgatni. Valójában kinek van jó szíve? Ha tudunk logikusan gondolkodni, akkor hamar rájövünk. Mindig annak, aki nem