ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Ahhoz, hogy diadalt arathassunk a munkánkban vagy otthon, ahhoz az elméletek síkjáról a tettek mezejére kell lépni. Ebben a választási sorban az rajzolódott ki, hogy hiányzik az illetőnek az a saját tér, ahol a boldogulása kulcsa rejlik.

Az előtte álló akadály pedig az, hogy nem tud megküzdeni a szorongással, ami a félelmeinek a feldogozását jelenti. Sajnos igaz, hogy szembesülni a dolgokkal és annak látni, ami, valójában nagyon nehéz, viszont eredményes.

Tömören, ha sokáig félek, de nem foglalkozom vele, akkor szorongani fogok. Ha sokáig szorongok, de azzal sem foglalkozom, akkor pánikbeteg leszek. Tovább nem mondom inkább.

Ezért kiemelkedő fontosságú az, hogy minden stresszfaktort vegyünk komolyan és készítsünk tervet a kezelésükre. Ha a testünk tudja, hogy lesz ideje töltődni, akkor sokkal jobban bírja a terhelést, mint enélkül.

Az Aura soma segíti a mentális megkönnyebülést, mert a konzultációban arról beszélhetünk, ami legbelül igazán foglalkoztatja az embert. Az érintésterápiáknál a masszázs a nyirokrendszerre hat és konkrétan ki tudjuk mozgatni a testből azokat az anyagokat, melyek a méregtelenítésünket támogatják.

A Color somatic pedig, ami kranioszakrális alapú fogásokat és tartásokat tartalmaz, az érzelmeinkre van a legnagyobb hatással. A kezelés végére kisimulnak életünk hullámai és megtaláljuk saját erőnket, amivel végre megléphetjük azt, ami eddig nehézkesen vagy sehogyan sem tudtunk.

Várom szeretettel, ha úgy dönt, hogy a minőségi élethez ez is egy út!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Eleven élet

Ha nem azt mondod, amit érzel vagy nem azt teszed, amit érzel, akkor az életnek esélye sincs megérintenie téged… Amit nem mondunk ki, azt elnyomjuk és minél több dologgal tesszük

Belső forrásaink

Minden létezőnek szüksége van energiára. Ezt az energiát sokféleképpen felvehetjük, de mindenképp többnek kell lennie, mint amennyit kiadunk. Ha felborul az egyensúly, ráadásul huzamosabb ideig, akkor különböző, nem várt és

Minden perc ajándék

Minden nap valami újnak a kezdete és csak amikor elfogy, akkor döbbenünk rá az igazi értékére. Ezért is fontos az, hogy tudjunk tisztán gondolkodni, ami viszont csak akkor sikerül, ha

Kilátások

Na, hát ennél jobb nézőpontot segítek találni neked, ha elégedetlen vagy az életeddel. Nem mindegy, hogy milyen háttérrel és megélésekkel rendelkezünk. Ezért van az például, hogy aki soha eddig nem