Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Aki szereti az életet, abban automatikusan működik az a gyógyító erő, ami az élet nehézségeit elviselhetőbbé teszi. Az Aura soma gyengéd rendszere abban segít, hogy önmagunk mélyebb megértése által elérhessük a bennünk rejlő csodát.

Minden választott egyensúlyüveg rólunk mesél és ezek a történetek fedhetik fel lelkünk kihívásait, melyekkel küszködünk. A használatukkal olyan változást generálunk az energiamezőnkben, ami kiemel minket a megkövesedett részeinkből. Segítségükkel olyan áramlásba kerülhetünk, ami elindít egy pozitív spirált és ugyanazt a helyzetet, egy emelkedettebb mezőből szemlélhetjük.

A rendszer alappillére az, hogy a kedvenc színed, te magad vagy. A színek, a fény megnyilvánulási formái és megmutatják azt, hogy mi hiányzik az életünkből. Minden problémánk forrása az, ha nincs meg a helyünk a világban. Ha nem vagyok anya, pedig az szeretnék lenni, ha nem vagyok társ, feleség, pedig az szeretnék lenni, ha nem voltam gyerek soha, pedig szívesen megéltem volna, ha nem vagyok cukrász, pedig az szerettem volna lenni stb.

A fény, ami liquid kristályok és gyógynövények formájában képviseli magát az üvegekben, feltölti sötét részeinket, rávilágít nehézségeinkre és inspiráló erővel hat belső utunkra. Válassz te is, hogy elérd azt a változást, amire legbelül vágysz!

Szép napokat!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Hangolódj a belső fényedre!

Amikor befelé figyelünk, rálelhetünk arra a nyugalomra, amit keresünk. Persze ehhez elég mélyre kell mennünk…Túl kell látnunk az aggodalmon, a félelmeken, a belső feszültségeken. Ehhez kell megtanulnunk a különböző elengedési

A magány oldása

Minden kapcsolatunk tükröz valamit nekünk az életünkről. Minden érzésünknek van jelentése és nem árt, ha ezekre figyelünk. A szomorúság arra figyelmeztet minket, hogy valamit már ideje lenne elengedni. Ha ezt

Kiütött az élet?

Szinte elkerülhetetlen ez az érzés és csak abban reménykedhetünk, hogy utána fel tudunk állni. Már mindenki került padlóra vagy érzelmileg vagy mentálisan vagy anyagilag. Örüljünk, ha mindez nem egyszerre történik.

Újjászületés

Bármi is törte meg életed természetes áramát, leleked ilyenkor túlélő üzemmódra vált át. Minden elszenvedett pofon, nyomot hagy az arcon és ha nem is marad heg utána, óvatosabbá válsz általa.