ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Amikor elveszítjük a kapcsolatot saját belső világunkkal, az a vég kezdete. Álmaink és vágyaink adják azt a hajtóerőt, amivel remélni tudjuk, hogy holnap jobb lesz és ez adja az erőt ahhoz is, hogy tovább tudjunk lépni, bármilyen nagy is legyen a gödör, amelyben érezzük magunkat.

Mindig hinni kell magunkban, mert ez az az alap, amelyre építkezhetünk és nem várhatunk el másoktól olyat, amit mi magunk nem tudunk megtenni, illetve működtetni.

Viszont az álmodozás, nem helyettesítheti az életet. Ha valami csak az álmainkban létezik, az nem az igazi…Az a jó, ha minden egyes nap érezzük azt, hogy egyre közelebb és közelebb van az álmunk, szinte kézzel fogható. Ráadásul így, a beteljesülés is felgyorsul.

Tartsuk közel azt, ami szép nekünk, egyszerűen azért, mert ez jó.

Az Aura soma segít tisztázni azt, hogy mi az igazi vágya a léleknek, a Spirituális választechnika pedig segít megtalálni azt, hogy mi blokkolja be álmaink megvalósulását.

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Hogyan varázsolj el bárkit

Avagy legalább azt, aki számít… A könnyedségben erő és báj van, de nem mindenki és nem mindig tudja működtetni. Igazán flow-ban élni csak az tud. aki elég bátor ahhoz, hogy

A lélek titkai

Minden megélésünk fontos szerephez jut pont akkor, amikor szükségünk van rá. Kell, hogy legyen egy percünk saját magunkra, hogy egyáltalán feldolgozzuk azt, ami történik velünk. Ha folyamatosan hárítunk és majd

Nálad van a kulcs

Ahhoz, hogy megleljük azt, amit keresünk, kegyetlenül őszintének kell lennünk önmagunkhoz. Sajnos, ezt senki nem teheti meg helyettünk. Viszont, ha elég erősek vagyunk ehhez, akkor a jutalmunk sem marad el.

Megérdemelt pihenés

Minden perc, melyből erőt nyerhetünk, megajándékoz minket azzal a lehetőséggel, hogy önmagunk legjobb verzióját adhassuk bárhol, bármilyen helyzetben és bárkinek. Ahogy a rendszeres testmozgás, úgy a rendszeres stresszoldás is javítja