Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Az élet, olykor kemény leckékkel sorozza meg az embereket és ezek a lelkek, a legkiválóbbak közöttünk. Mindenki, aki ilyesmivel szembesül, nem tudja megfejteni az okát, hogy miért és miért pont vele, éppen ezért nem szabad ezeknél a kérdéseknél maradni.

Ez az erős érzés, leszögezi az embert ahhoz a pillanathoz, ahhoz a történéshez, ami már megmásíthatatlan. A halál idejét, módját és mikéntjét az előttünk élő generációk sem tudták megnyugtató módon megfejteni. Minden, ami ezután jön, egy teljesen új élet és el kell fogadni azt a tényt, hogy abban a történetben mi is meghaltunk és az életünk egy egészen új személyiséget tükröz majd ezután.

Az az elengedhetetlenül fontos, hogy akarjuk megismerni ezt az új ÉN-t és napról napra bontsuk ki, adjunk új célt és nézzük meg, hogy hová vezet el minket ez a másik élet.

A szeretetünk nem vész el és nem hal el, csak szunnyad, mert azt hiszi már nincs mit adnia. Legmélyebb szinten kell higgyük azt, hogy mindennek van célja, az élet nem káosz, csak ki nem ismert REND. Lépjünk túl azon, hogyha olyan ember hagyott cserben minket és lépett le, aki nem ezt ígérte és nem erre számítottunk mellette.

Ha a fókuszt sikerül folyamatosan a szívünkben tartani, akkor mégha bánatosak is vagyunk, a szívben mindig ott van az új remény ígérete és eljön az a pillanat, amikor ezt észre is vesszük.

A „horgony” emberek helyett válasszuk a „motorokat”, a múlt helyett a jelent a magány helyett a kapcsolódást, a tétlenség helyett a cselekvést és az élet újra megmutatja nekünk, hogy mekkora AJÁNDÉK!

Szép napokat!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Ártatlanság

Az ember tiszta lapja, lelke ártatlansága. Nem véletlenül vannak olyan szavaink, mint a lelketlen vagy az embertelen. Azok, akik bár kivűlről embernek tűnnek, de a gonoszt szolgálják, inkább tekinthetők biodíszletnek,

Belső ragyogás

Szívünk ereje mindenen áthatol és folyamatosan árad lelkünkből. Minden gondolatunknak nyoma van akkor is, ha nem cselekedjük meg. Viszont pont a motivációs jellege miatt fontos az, hogy mit gondolunk, hiszen

Rose Pink Pomander

2023. október 14-én születettIdén október 14- én gyűrű alakú napfogyatkozás szelte át Észak-, Közép- és Dél-Amerikát. Napfogyatkozás a Mérlegben, amely felkér bennünket, hogy tekintsük át kapcsolatainkat, figyeljük meg a negatív viselkedési mintákat,

Az elengedés útján

Amikor a gyász annyira mély, hogy állandósulni látszik az életünkben, akkor már ott van az az erő, amivel hagyhatjuk meghalni a dolgokat ahhoz, hogy átalakulhassanak. A szeretett személy hiánya átírja