Tartalomjegyzék

Megosztás

Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Az élet, olykor kemény leckékkel sorozza meg az embereket és ezek a lelkek, a legkiválóbbak közöttünk. Mindenki, aki ilyesmivel szembesül, nem tudja megfejteni az okát, hogy miért és miért pont vele, éppen ezért nem szabad ezeknél a kérdéseknél maradni.

Ez az erős érzés, leszögezi az embert ahhoz a pillanathoz, ahhoz a történéshez, ami már megmásíthatatlan. A halál idejét, módját és mikéntjét az előttünk élő generációk sem tudták megnyugtató módon megfejteni. Minden, ami ezután jön, egy teljesen új élet és el kell fogadni azt a tényt, hogy abban a történetben mi is meghaltunk és az életünk egy egészen új személyiséget tükröz majd ezután.

Az az elengedhetetlenül fontos, hogy akarjuk megismerni ezt az új ÉN-t és napról napra bontsuk ki, adjunk új célt és nézzük meg, hogy hová vezet el minket ez a másik élet.

A szeretetünk nem vész el és nem hal el, csak szunnyad, mert azt hiszi már nincs mit adnia. Legmélyebb szinten kell higgyük azt, hogy mindennek van célja, az élet nem káosz, csak ki nem ismert REND. Lépjünk túl azon, hogyha olyan ember hagyott cserben minket és lépett le, aki nem ezt ígérte és nem erre számítottunk mellette.

Ha a fókuszt sikerül folyamatosan a szívünkben tartani, akkor mégha bánatosak is vagyunk, a szívben mindig ott van az új remény ígérete és eljön az a pillanat, amikor ezt észre is vesszük.

A „horgony” emberek helyett válasszuk a „motorokat”, a múlt helyett a jelent a magány helyett a kapcsolódást, a tétlenség helyett a cselekvést és az élet újra megmutatja nekünk, hogy mekkora AJÁNDÉK!

Szép napokat!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Belső béke

Minden szívben van ragyogás és a mi feladatunk az, hogy ez a ragyogás minél erősebb legyen. Jó, ha tudjuk, hogy ez a fény soha, de soha nem tűnik el, csak

Élvezd az életed!

Az öröm, csak akkor tud hatni, ha a fájdalmakat már le tudod rakni. Minden nehézség helyére új élményeket hívhatsz be és ha az elején ez még nem is önfeledt, a

Kiütött az élet?

Szinte elkerülhetetlen ez az érzés és csak abban reménykedhetünk, hogy utána fel tudunk állni. Már mindenki került padlóra vagy érzelmileg vagy mentálisan vagy anyagilag. Örüljünk, ha mindez nem egyszerre történik.

Azt sem tudod, hogy merre vagy arccal előre?

Mindenkinél előfordulhat az, hogy annyira feltorlódnak a történések, amelyek általában nem pozitívak, hogy besokkalunk tőlük. Van, aki a végsőkig kitart és fogcsikorgatva is teszi a dolgát, de a többség nem