ANGYALPAGODA → 2141 Csömör, Gorkij Fasor 9.

Tartalomjegyzék

Megosztás

Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest
Share on facebook
Angyalszárny - bal
Angyalszárny - jobb

Ma már szerencsére nem szégyen felvállalni azt, ha valaki a pénzhajhászás mellett lelki életet is él. Aki megtanulja azt, hogy hogyan kövesse azt a sugallatot, amit a szíve generál benne, az hosszú távon elégedett és kiegyensúlyozott lesz.

Lehet gyorsan és lelkesedés nélkül is boldogulni, de ne csodálkozzunk azon, ha ennek az eredménye negatív testi tünetekkel, illetve egy üres élettel párosul. Mindig számolni kell azzal, hogy milyen befektetés mivel párosul, hiszen következmény mindig van.

A tapasztalat azt mutatja, hogy aki eddig sem boldogult egyedül a problémájával, az ezután sem fog kikecmeregni belőle segítség nélkül. Persze nem akarom elvenni senki kedvét, mégis csak a remény hal meg utoljára…

Mit jelent a spirituális mentorálás?

Aki él ezzel a lehetőséggel, az vállalja azt, hogy heti 1x „meetingelünk” egy óra keretében. Ebben az időben mindig azt a módszert alkalmazzuk, amire a legégetőbb szükség van. Ez lehet érintésterápia is, ha a napi megélések annyira fárasztóak voltak, hogy agyban egyébként sem tudunk dolgozni. Alapvetően pedig az aktualitásokkal foglalkozunk, hogy milyen helyzetet hogyan lehet a legjobban kezelni.

Ez az eljárás egy olyan keretet tud adni, ami bárkit támogatni tud abban, hogy a helyes irányban maradjon és lássa a célt, ahová igyekszik.

Ha szeretnél te is részt venni ebben a programban, akkor várlak szeretettel, jelentkezz be mielőbb! Szép napokat addig is!

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Ezeket olvastad már?
Az élet rögös útján

Minden feszültségünknek van kiváltó oka és ha magát az okot nem is tudjuk kipöckölni az életünkből, azért a kezelésére találhatunk megoldást. A lelombozó történések kis vagy nagy sebeket ejtenek rajtunk,

Megérdemelt csoda

Lehet, hogy az örömteli tevékenységeink listája még üres vagy rövid vagy teljesíthetetlen, de mégis törekedjünk rá, hogy rendelkezzünk vele. Amikor nagyon nagy a baj, akkor a figyelmünket el kell kezdeni

Fáradtságra feltöltődés

Ahhoz, hogy mi is megújuljunk a tavasszal, nem árt, ha adunk magunknak egy kis törődést. Testünk energetizálásával a lelkünk is fepezsdül és készekké válunk arra, hogy örömöt teremtsünk az életünkben.

Eltitkolt valóság

Szembenézni azzal, ami igaz nem tartozik a legkönnyebb feladatok közé. Mégis ez az egyetlen út a megismerés felé. Szerencsére más utakon is elindulhatunk, de azért egyszer, amint készen állunk rá,