Spirituális
mentorálás

havonta 4x 60 perc
50.000Ft / hónap

Sokszor érezheted, hogy egész jó az életed – és közben mégis ott van egy furcsa érzés: „Úgy érzem, nem haladok semerre”. 

Dolgozunk, élünk, elvagyunk – de a boldogság elmarad. Néha olyan rossz irányba fordulhat az életünk, hogy azt hisszük, nem találunk kiutat.

Mindegy, hogy mi miatt borult fel világunk harmóniája, mindenképp megoldás kell rá. Pontosan ezt segíti a Spirituális mentorálás.

Azért spirituális, mert a lélekkel dolgozunk. Azért mentorálás, mert rendszer van benne.

A heti foglalkozások teszik lehetővé azt, hogy ne csússz le az ösvényről. Hogy ne tévedj el.

Mindegy, honnan kezdjük a közös munkát, a párkapcsolat hiányától, a házasság diszfunkciójától, a munkahelyi problémáktól vagy a gyerekneveléstől. Az élet bármely területén el tudunk érni fejlődést.

Minden, amit a szívünkre veszünk, kihat az összes életterületünkre. Ezért nem számít, hogy hol vesszük fel a fonalat.

A mentorálás többféle tudást ölel fel, melyeket a saját élettapasztalataim alapján alakítottam eme formára. Ide tartozik.
– spirituális választerápia
– aura soma
– érintésterápiák
– tisztánlátó kapcsolati elemzés
– kronobiológia
– álomfejtés
– vak családállítás

Ha sikerül a célt kell kijelölni, akkor már csak meg kell tenni a célhoz vezető lépéseket.

Sokan úgy érzik, hogy teljesek kimerültek, lemerültek. Ha ez az érzés úrrá lett rajtunk, akkor először a testtel kell foglalkoznunk. Color somatic segítségével feltöltődhetünk és testünk érzelmi üzenetei világosabb képet adhatnak arról, hogy milyen fájdalamkat raktározott el ezen a szinten.

A Ringató kezelés a belső gyermek gyógyítására való, illetve arra, hogy a szívünk ritmusát újra működtetni tudjuk a hétköznapjainkban.

Az Illóolajos masszázs abban segít, hogy a frekvenciánkat magasabbra emeljük és tehermentesítsük magunkat a napi stresszfaktoroktól.

Csak amikor már fizikailag tudunk koncentrálni, akkor kezdhetjük el a szellemi munkát SVT-vel vagy az Aura soma gyengéd támogatásával.

Te is rátalálhatsz a titkos mozgatórugóidra.
Megtalálhatod a saját utad. 

Sprituális mentorálás
KÉRJ IDŐPONTOT a
+36202293377
telefonszámon!
KOMSA TINA

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Természetesen a jó választás, a cselekvés. Nagyon hamar láthatóvá válik az eredmény, ha kitartóak vagyunk. Mint az mára már köztudott ahhoz, hogy valami új kialakuljon bennünk, 21 nap szükséges, de ahhoz, hogy az új dolog szokássá is váljon, legalább 5 hónap kell.

Ezért van nagy szerepe a kitartásnak és ezért jó az, ha van mentorunk, aki már kialakított néhány szimpatikus szokást, amit mi is szeretnénk az életünk részévé tenni.

Legyen bármi, ami miatt változást szeretnél elérni, fogadd örömmel, hisz ez a vágy az, ami a komfortzónád elhagyására rá tud venni. A komfortzóna kényelmes, de a valóban izgalmas kalandok a komforzónán kívül várnak – téged is.